De fleste mennesker skal en gang i mellem bruge en tømrermester. Måske skal huset renoveres, måske vil du have en udestue? Mulighederne er mange, og med en tømrermester er du sikret et godt stykke arbejde. Hos Larsen & Tamborg er vi tømrermester omkring Sæby og omegn. 

Vi laver de fleste opgaver inden for byggeri. Vi kan derfor hjælpe dig med mange forskellige projekter. Vi har blandt andet erfaring som hoved- og totalentreprenør på større projekter, hvor vi samler et team, som sikrer bedste kvalitet. Leder du derfor efter en Tømrermester i Sæby, Frederikshavn, Skagen, Hjallerup eller Dronninglund, så ring til os efter et tilbud. 

Desuden er vi medlem af BYG, så vores kunder kommer ind under BYGs garantiordning. Vi sigter altid efter det bedste resultat i den bedste kvalitet, men skulle uheldet være ude, så er vores kunder garanteret, at mulige fejl bliver fikset igennem denne ordning. Vi går nemlig meget op i at have glade kunder. 

Tømrermester Sæby til alle slags opgaver

Hos Larsen & Tamborg laver vi de fleste opgaver inden for byggeri og vedligeholdelse. Lige meget hvilken opgave du har, så udfører vi opgaver som tømrermester i Sæby og resten af Nordjylland. 

Vil du opføre nyt sommerhus, kan vi klare dette for dig. Vi kan hjælpe dig igennem hele processen fra tegninger til byggetilladelse og det færdige hus. Vi kan også samle et hold af dygtige arbejdere til alle slags opgaver, så du er sikret høj kvalitet. Vi har nemlig dygtige samarbejdspartnere, som vi stoler på. Dette går igen, når vi laver nybyggerier.

Med en tømrermester i Sæby og omegn som os, kan du endelig få lavet den ombygning eller renovation af dit hjem, som du har tænkt på længe. Vi hjælper dig med at bringe dit drømmehus ud i livet, så du kan få det hjem, du vil have. Dette gælder også, hvis du ønsker at tilføje en udestue eller orangeri til dit hjem.

Vi hjælper også gerne med små opgaver – ingen opgave er for lille. Skal du have efterisoleret dit hus eller have repareret utætheder eller opsat et nyt køkken. Vi hjælper med det hele som tømrermester i Sæby og resten af Nordjylland. 

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk