{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"1500","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}

OM OS

Larsen & Tamborg A/S

Larsen & Tamborg A/S er en alsidig tømrer- snedker- og byggevirksomhed, som blev grundlagt i 1980.

Vi udfører stort set alle opgaver inden for byggeriet, og vi har betydelig erfaring som hoved- og totalentreprenør, hvad enten det er for private kunder eller erhvervskunder.

Vi er det sikre valg, når du skal vælge tømrer/snedker, eller hovedentreprenør på dit byggeprojekt.

Vi arbejder i det meste af Vendsyssel – hovedsageligt i Frederikshavn, Skagen, Sindal, Hjørring, Ålbæk, Sæby.

Vi har egen projekterings-afdeling, og samarbejder i øvrigt sammen med mange dygtige rådgivere.

Ved hoved- og totalentrepriser samler vi altid et godt og stærkt hold af underentreprenører, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Det er firmaer som vi kan stå inde for. Og det er vores filosofi, at tillid og samarbejde på kryds og tværs på byggepladsen altid skaber det bedste resultat for alle parter – ikke mindst for kunden.

Hos Larsen & Tamborg A/S er vi altid motiverede for at løse opgaverne med en kombination af de gamle håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi.

Vi har egen produktion af plast-vinduer, døre og udestuer / orangerier. Læs mere her

Vi udfører isoleringsarbejde med papiruld, som bruges til isolering af nye huse og til efterisolering i ældre huse. Læs mere her

Historie

Larsen & Tamborg A/S så dagens lys 16. september 1980, og blev stiftet af tømremestre Willy Larsen og Jørgen Tamborg. I 1991 udtrådte Jørgen Tamborg af virksomheden, og Willy Larsen fortsatte driften.

I Februar 2008 blev Lars Holm Kristensen som nyuddannet bygningskonstruktør ansat i firmaet, og fungerede som projektleder indtil 1. marts 2016. Her købte han sig ind i virksomheden og blev medejer, med henblik på et glidende generationsskifte.

Den 1. marts 2019 overtog Lars den sidste del af aktierne, og blev dermed ene-ejer af Larsen & Tamborg A/S, og samtidig gik Willy Larsen på velfortjent efterløn.

SKRIV TIL OS