Leder du efter et solidt tømrerfirma i Hjørring eller omegn, så kan vi hos Larsen & Tamborg sige, at vi har over 40 års erfaring. Vi har derfor været på markedet i mange år, så vi ved, hvad vi laver. 

Hvis du vælger os som dit tømrerfirma i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Sindal, Østervrå, Tårs eller et andet sted i Nordjylland, kan du føle dig helt sikker. Larsen & Tamborg er nemlig medlem af BYG, som gør, at du som kunde, går ind under BYG’s 5-års garantiordning. Dette gør, at du, som vores kunde, er sikret, hvis du finder fejl i dit færdige projekt. Garantiordningen koster dig ikke ekstra, men er en sikkerhed for at få udbedret mulige fejl. Denne garanti gælder både til nybyggerier, om- og tilbygning, og reparationer. 

Du kan føle dig helt sikker, når du vælger et firma som os. Med vores 40 års erfaring og garantiordning er du sikker på, at du bliver tilfreds med dit byggeprojekt. Vi går nemlig meget op i vores arbejde og vil altid gerne have glade kunder. 

Vi går altid efter de bedste resultater for vores kunder. Derfor har vi også mange samarbejdspartnere, som vi anbefaler, så vores kunder er sikret det bedste resultat. 

Tømrerfirma i Hjørring til alle byggeprojekter

Hos Larsen & Tamborg går vi med et smil til hver en opgave. Ingen opgaver er for små for os, så vi hjælper gerne med dine små reparationer og services også. Måske du har et køkken, der skal sættes op, eller en garderobe, der skal bygges. Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig med at lave små opgaver og små reparationer.

Vi laver selvfølgelig også store projekter, som nybyggerier, om- og tilbygninger, og tagarbejde. Vi hjælper både virksomheder og private med deres byggeprojekter. Vi har også stor erfaring med at hjælpe igennem hele projektet – fra ide til færdigt produkt. Vi hjælper derfor gerne med tegninger, søge om byggetilladelse og meget mere. Leder du derfor efter et tømrerfirma i Hjørring eller omegn til at hjælpe med et byggeprojekt fra start til slut. Så kontakt Larsen & Tamborg.

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk