Tømrerfirma Frederikshavn

Tømrerfirma Frederikshavn

Er du træt af, at gulvet hele tiden knirker? Trænger det udendørs træværk til en opdatering? Overvejer du en tilbygning? Hos tømrermesteren Larsen & Tamborg ved vi udmærket godt, at det er ting, som fylder meget. Derfor tilbyder vi som tømrerfirma i Frederikshavn professionelt tømrerarbejde, som bliver udført af dygtige og erfarne håndværkere. Vores kundekreds spænder bredt og omfatter byer som Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjørring, Sindal og Brønderslev. Det gør sig også gældende for resten af Nordjylland. Så uanset hvor du bor, er vi altid klar til at rykke ud til dig. Det er det, man skal kunne forvente af et alsidigt tømrerfirma i Frederikshavn som vores.

For os hos Larsen & Tamborg er det enorm vigtigt, at opgaverne bliver udført korrekt. Det har du som erhvervs- og privatkunde krav på. Vi ved også, at det har stor betydning for dig, at udførelsen af opgaven ikke trækker ud. Det kunne imod forventning ske, at nogle forhold sinker os, men vi leverer alligevel til tiden. Vi lægger mange kræfter i at overholde vores aftaler. Som tømrermester holder vi altid, hvad vi lover. Det er det, vi ønsker at kendes på som tømrerfirma i Frederikshavn.

Et tømrerfirma i Frederikshavn med den rette knowhow

Larsen & Tamborg er et tømrerfirma i Frederikshavn, som udfører mange former for opgaver inden for tømrerfaget. Vores knowhow og ekspertise kommer dig til gode som kunde, fordi vi i tidens løb har løst mange udfordringer for vores kunder. Det kommer til udtryk i den måde, vi udfører opgaverne på. Vi hviler dog ikke på laurbærrene. Vi er en tømrermester, der løbende opdaterer vores viden inden for tømrerfaget. Det er din garanti for, at dit hjemmeprojekt bliver udført af professionelle tømrere.

Vi har omfattende erfaring med trægulve, køkkener, døre, vinduer, udestuer, kviste, karnapper, trapper, isolering, ombygninger og tilbygninger. Så hvis du har brug for en tømrermester med stor ekspertise og mange års erfaring, er det oplagt, at du kontakter os og indhenter et uforpligtende tilbud.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS