Søger du en tømrer i Hjørring med masser af erfaring? Hos Larsen & Tamborg har vi over 40 års erfaring, så vi ved, hvad vi laver. Larsen & Tamborg blev stiftet i 1980, så i 2020 havde vi vores 40 års jubilæum. Vi ved derfor en masse om bygge-, tømrer-, og snedkerarbejde. 

Leder du derfor efter tømrer i Hjørring, så kommer vi i hele Nordjylland. Vi laver stort set alle opgaver inden for byggeri, så vi kan hjælpe med mange forskellige projekter. Vi laver nemlig både nybyggerier, ombygninger, renoveringer, isoleringsarbejde og meget mere. Vi har også erfaring som hoved- og totalentreprenør. Vi kan derfor hjælpe med alle dele af dit næste byggeprojekt. Som hoved- og totalentreprenør samler vi nemlig et stærkt og godt hold af entreprenører, som vi har arbejdet med i mange år. 

Vi laver mange forskellige opgaver som tømrer i Hjørring

Hos Larsen & Tamborg laver vi mange forskellige opgaver inden for byggeri – både store og små opgaver. Nybyggerier er en af de store opgaver, vi laver, mens vi også tager små opgaver som reparationer og service. 

Søger du tømrer i Hjørring kan vi derfor hjælpe med alt fra nybyggeri, ombygning, renovering, tagarbejde og isolering til opsætning af køkken og andre små opgaver. Ingen opgave er for lille. Skal ud have et nyt garderobeskab, er vi klar til at hjælpe. Skal du have fikset utætheder, er vi klar til at hjælpe. 

Vil du have bygget et sommerhus, har vi også erfaringen inden for dette. Eller måske vil du gerne have en udestue eller et orangeri. Dette kan vi også hjælpe med. Hos Larsen & Tamborg hjælper vi også vores kunder med tegninger, byggeansøgninger og meget mere. Du kan derfor få hjælp hele vejen igennem dit byggeprojekt.

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk