Tilbygning sommerhus

Tilbygning sommerhus eller villa – Hvad koster en tilbygning?

Er pladsen blevet for trang derhjemme eller ude i sommerhuset? Kniber det med albuerummet? En tilbygning til sommerhus eller villa er noget, mange drømmer om. Muligvis er familien vokset markant, siden dengang I kun var en kernefamilie på 4. Nu er der børnebørn og svigerfamilier, man nu gerne vil invitere med i sommerhus. Du spekulerer måske på, hvad en tilbygning kommer til at koste. Hos Larsen & Tamborg finder du en partner, der kan hjælpe dig til at gøre din drøm til virkelighed. Vores projektafdeling varetager større entrepriser i både fag-, hoved- og totalentrepriser. Du bestemmer omfanget af den hjælpe, vi kan yde dig.

Det er naturligvis ikke gratis at lave en tilbygning til sommerhus eller villa. På nettet finder man nogle beregninger, som siger, at det typisk koster mellem 18.000 og 22.000 kr. pr. kvadratmeter at bygge til den eksisterende bolig. Men det er heldigvis ikke altid tilfældet. Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for en tilbygning til sommerhus eller villa. 

Af erfaring ved vi, at det kan svare sig, at du vælger Larsen & Tamborg til at stå for din tilbygning til sommerhus eller villa. Vi bruger kun byggematerialer af høj kvalitet, men vi tager altid hensyn til dit budget. Valget af materialet bliver ikke en økonomisk belastning, når vi i samråd med dig afstemmer forventningerne. Vi benytter os af leverandører, som tilbyder kvalitetsprodukter til de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Larsen & Tamborg står gerne for din tilbygning til sommerhus eller villa

I virkeligheden er det nærmest umuligt for os at sætte en kvadratmeterpris på en bestemt tilbygning, hvis ikke vi kender grundforholdene og dine ønsker. Du er nødt til at gøre op med dig selv, om det giver mere værdi at bygge et anneks eller et helt nyt sommerhus. Vi står altid til rådighed til at kigge på dit sommerhus eller din villa.

Vi møder ofte kunder, som ønsker sig en tilbygning til et gammelt sommerhus eller en gammel villa. Nogle gange er det mere fornuftigt på længere sigt at bygge helt nyt. Det er nogle væsentlige spørgsmål, vi kan hjælpe dig til at afklare.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS