Tagrenovering Frederikshavn

Tagrenovering Frederikshavn – Vi arbejder i det meste af Nordjylland

Du har vidst i noget tid, at taget trænger til en kærlig hånd. Der er nogle synlige tegn på, at de mange belægninger i form af alger og mos lige så stille er ved at nedbryde dit tag. Du kan også se små revner og utætte samlinger. Muligvis er der sket nogle frostsprængninger, fordi algerne holder på mere og mere vand. Hos Larsen & Tamborg tilbyder vi tagrenovering i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjørring, Sindal, Brønderslev og resten af Nordjylland. Her på hjemmesiden kan du bestille en grundig tagrenovering i Frederikshavn. Vi arbejder også i det meste af Nordjylland.

Hos Larsen & Tamborg kan vi være med til at forlænge tagets levetid med mange år ved hjælp af en omfattende tagrenovering. Du kan selvfølgelig også vælge at lægge nyt tag. Men det kan være mere økonomisk for dig, at vi udfører en mindre renovering af dit tag. En tagrenovering kan vise sig at være en fornuftig investering, fordi det koster en brøkdel af, hvad et nyt tag eventuelt kunne koste dig. Efter at du har henvendt dig til os, kan vi komme forbi og lave et tagtjek, hvor vi bogstaveligt går dit tag efter i sømmene. Vores tømrere er dygtige og erfarne. De kan fortælle dig lige præcis, hvad din tagrenovering i Frederikshavn skal omfatte.

Bestil en tagrenovering i Frederikshavn hos Larsen & Tamborg

Du ved udmærket godt, at det kunne være ødelæggende for dit tag, hvis der ikke i god tid bliver gjort noget ved det. Den tagrenovering i Frederikshavn, som du efterspørger, kan indbefatte forskellige ting. Måske er der behov for, at vi grundigt afrenser dit tag og fjerner alger, mos og andre belægninger. Højst sandsynligt er der også brug for, at vi udbedrer nogle skader og skifter defekte tagplader ud. Renovering af dit tag kan også betyde, at vi efterspænder tagskruer og udskifter dem, der er defekte, så der ikke trænger vand ind gennem samlingerne.

Hos Larsen & Tamborg kan du få et tilbud, der omfatter, at vi desinficerer, grunder og maler taget med den bedste tagmaling på markedet. Tagmalingen beskytter mod vand, fugtindtrængen og solens Uv-stråling. Når vi er færdig med dit tag, kan vi garantere for, at det vil fremstå som nyt. Du kan vælge samme farve som før. Eller du kan vælge en anden farve, som kan give dit hus et helt nyt udtryk.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS