Sommeraftenener i sommerhuset er noget rigtig mange danskere drømmer om. Nordjylland har mange gode steder at have et sommerhus, men sommerhusene er ofte gamle og ikke ret pæne. Larsen & Tamborg er et sommerhuse byggefirma fra Frederikshavn. Vi kan hjælpe dig med at bygge dit drømme sommerhus i hele Nordjylland. Vi kan derfor hjælpe med at bygge dit sommerhus, lige meget hvor du gerne vil have, at det kommer til at ligge. 

Et sommerhus behøver nemlig ikke at være gammelt på nogle måder, selvom det skal emme af hygge. Vores sommerhuse byggefirma hjælper dig med at få lavet et hus, der emmer af hygge og stil. Vi ved godt, at et nyt sommerhus, kan være en stor investering, så vi lægger altid vægt på at lave et hus, som lever op til den kvalitet, du gerne vil ende med. Vi laver i hvert fald altid vores arbejde efter alle kunstens regler og med høj kvalitet. På denne måde ender du derfor med et sommerhus, du vil være glad for i mange år. 

Sommerhuse byggefirma – vi hjælper med hele processen

Hos Larsen & Tamborg kan vi hjælpe dig med hele processen, når du vil have et nyt sommerhus. Vi kan hjælpe dig med alt fra tegninger, byggeansøgning og meget mere. Du skal derfor ikke sætte dig helt ind i alle regler for at få bygget et sommerhus – vi hjælper dig med det. Med os har det aldrig været nemmere at få bygget nyt. 

Vores sommerhuse byggefirma har også stor erfaring som hovedentreprenør. Det betyder, at vi står for hele koordineringen af byggeriet. Vi samler derfor et hold af gode håndværkere, som kan lave dit nye sommerhus i høj kvalitet, og som du gerne vil have det. Vi samarbejder med flere andre virksomheder, som vi stoler på, når vi skal samle et hold. Derfor er du sikret et godt stykke arbejde hele vejen igennem.

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk