Nyt hus Frederikshavn

Nyt hus i Frederikshavn

Du har tænkt dig at bygge et nyt hus i Frederikshavn. Det at bygge nyt hus i Frederikshavn er naturligvis et stort projekt, men med vores hjælp skal det nok lykkes. Hos Larsen & Tamborg har vi mange års erfaring med nye byggerier i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjørring, Sindal, Brønderslev og resten af Nordjylland. I tidens løb har vi bygget mange boliger for vores privatkunder. Vi bygger ikke alene for privatkunder, men også for erhvervskunder. Vi behøver ikke at prale, for vores kunder kan bekræfte, at vi har forstand på, hvad der skal til for, at dit byggeprojekt i Nordjylland kan være en succes.

Larsen & Tamborg er et meget alsidigt tømrerfirma, som naturligvis har alle de nødvendige autorisationer, der kræves, til udførelsen af opgaver inden for vores arbejdsfelt. Vores tømrere er håndværkere, der brænder for deres fag og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Det gælder både nybyggeri, ombygninger, tilbygninger, udbedringer eller forsikringsskader. Vi tager altid afprøvede og anerkendte løsninger i brug, når vi løser en opgave for dig som kunde. Vi tager ingen chancer med dit byggeprojekt. Et nyt hus i Frederikshavn skal jo bygges ordentligt. 

Byg nyt hus i Frederikshavn med Larsen & Tamborg

Vores projektafdeling varetager større entrepriser i både fag-, hoved- og totalentrepriser. Vi kan kun anbefale, at du bygger dit nye hus i Nordjylland i samarbejde med os. Hvis der er tale om et sommerhus, så kan vi fortælle dig, at vi også har stor erfaring med at bygge sommerhuse. 

Måske er du betænkelig ved at kaste dig ud i et sådant stort projekt. Det er vi meget forstående overfor. Du skal vide, at vores priser er nogle af de mest konkurrencedygtige på markedet. Vi er et lokalt tømrerfirma og tager altid hensyn til dit budget. Ring til os og afhent et uforpligtende tilbud. Vi er ret sikre på, at du vil blive overrasket, når du finder ud af, at selvom vi bygger professionelt, så er vores priser meget skarpe. Det bliver selvfølgelig en glædelig overraskelse.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS