Loftsisolering

Loftsisolering

Trænger dit loft til en grundig efterisolering? Er der utætheder i din nuværende loftsisolering? Er der mulighed for at foretage en efterisolering? Vi kan hos Larsen & Tamborg hjælpe dig til at besvare dine spørgsmål. Vi kan også komme med forslag til, hvordan man bedst kan isolere ens loft. Der er nok nogle tegn, der tyder på, at dit loft skal efterisoleres. Din varmeregning er en af de mest sigende ting, der viser, at loftet trænger til en kærlig hånd. Noget som er meget tydeligt er dannelsen af skimmelsvamp på ydervægge og loftet. Er der også kuldetræk oppe i loftet? Det er alle sammen tydelige tegn på dårlig isolering.

Hos Larsen & Tamborg kan vi varmt anbefale en grundig loftisolering. Det udfører vi ved hjælp af Papiruld, som bruges til isolering af nye huse og til efterisolering i ældre huse. Det er et isoleringsgranulat, som sikrer dig en ensartet isolering. Den lukker af for de sprækker, hvorigennem varmen kan slippe ud. Papiruld er produceret af genbrugsaviser og overskudspapir. Avisernes hule cellulosefibre har en rigtig god isoleringsevne. Papiruld er et brandhæmmende materiale, der er imprægneret med salte. Disse salte frigiver fugt, hvis de udsættes for høj varme. Derfor er Papiruld også brandsikkert, fordi en eventuelt brand ikke vil kunne sprede sig gennem materialet.

Bestil en loftsisolering hos Larsen & Tamborg

Når du bestiller en loftisolering hos os, så er du garanteret et slutresultat, der minimerer risikoen for råd og skimmelsvamp. Den Papiruld, vi anvender, er et dansk kvalitetsprodukt testet af Teknologisk Institut. Da Papiruld er et organisk materiale, der er fugttransporterende, så bidrager det til et godt indeklima. Den regulerer temperatur og luftfugtighed på en naturlig måde.

En loftisolering foretaget af vores håndværkere giver også nogle betydelige besparelser, da Papiruld er det billigste isoleringsprodukt på markedet. Mange af vores kunder har en holdning til de materialer, de anvender, når det gælder deres miljøaftryk. I den forbindelse er Papiruld et meget miljøvenligt og bæredygtigt produkt, som bliver fremstillet af cellulosefibre fra genbrugspapir.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS