Har du brug for en tømrermester i Hjørring eller omegn? Hos Larsen & Tamborg får du din professionelle partner til de fleste byggeprojekter. Vi har nemlig erfaring med lidt af hvert. Bor du derfor i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Sindal, Østervrå, Tårs eller et andet sted i Nordjylland, så står vi klar til at hjælpe med dit næste projekt. 

Vi kan nemlig hjælpe med mange projekter. Vi laver alt fra helt store projekter, som nybyggerier, til de mindre opgaver, som opsætning af køkken. Vi kan derfor hjælpe mange mennesker med mange projekter. Leder du derfor efter en tømrermester i Hjørring eller et andet sted i Nordjylland, så ring til os og få et tilbud på dit næste projekt. 

Tømrermester Hjørring – din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Hos Larsen & Tamborg går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Bruger du os blandt andet som hoved- eller totalentreprenør til dit byggeprojekt, finder vi det bedste hold til arbejdet. Vi har nemlig flere samarbejdspartnere, som vi stoler på, så vi ved, at de gør et godt stykke arbejde i høj kvalitet. Du er derfor sikret, at kvaliteten er høj igennem hele projektet. 

Vi går meget op i at have tilfredse kunder, så vi går meget op i vores arbejde. Vi samarbejder derfor altid med vores kunder, så vi er helt sikre på, at vi laver et godt stykke arbejde for dem – og de får, hvad de vil have. Derfor laver vi altid vores opgaver i høj kvalitet. Vi har nemlig de bedste håndværkere, som laver et godt stykke arbejde med kvaliteten helt i top. 

Vi er også medlem af BYG, så du som vores kunde kommer under BYGs garantiordning. På denne måde er du sikret, at hvis du finder fejl i dit færdige byggeprojekt, så kan du få dem ordnet – uden at betale ekstra. Du har derfor en ekstra sikkerhed, når du vælger os som din tømrermester i Hjørring eller omegn. 

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk