Søger du et tømrerfirma i Sæby eller et andet sted i Nordjylland, så overvej Larsen & Tamborg. Vi har nemlig mere end 40 års erfaring inden for de fleste byggeprojekter. Vi har stor erfaring med både bygge-, tømrer- og snedkerarbejde. Vi har også erfaring som hovedentreprenør på diverse byggeprojekter. Vi er altså et sikkert valg, når du leder efter et tømrerfirma i Sæby, Frederikshavn, Skagen, Hjallerup, Dronninglund eller omegn.

Ved Larsen & Tamborg laver vi alle former for tømrerarbejde. Vi kan derfor hjælpe dig med dit næste projekt både inde og ude. Vores 40 års erfaring gør, at vi ikke bare laver de fleste former for bygge-, tømrer- og snedkerarbejde, men også laver dem godt. 

Tømrerfirma i Sæby, Larsen & Tamborg, er medlem af BYG. Vores kunder kommer derfor ind under BYGs garantiordning. Det betyder at vores kunder er sikret, at mulige fejl bliver fikset – uden at det koster ekstra. Vi sætter nemlig tilfredse kunder højt. 

Tømrerfirma i Sæby, der laver alle opgaver inden for byggeri

Hos Larsen & Tamborg har vi mange års erfaring med byggeprojekter – både for private og erhverv. Vi laver blandt andet nybyggerier, som kan være et nyt hus eller bygning til industri eller kontor, et sommerhus, en lagerhal eller lignende. Vi laver også ombygninger og renovationer, såsom tagarbejde og meget mere.

Søger du tømrerfirma i Sæby, som kan hjælpe dig med små reparationer og service, så kan vi også hjælpe. Vi vil nemlig gerne hjælpe vores kunder med at fikse skader, opsætte køkken eller lignende.

Vi laver også isoleringsarbejde, som hos Larsen & Tamborg altid foregår med papiruld. Papiruld er lavet af genbrug, som danske aviser. Aviserne rives i helt små stykker og imprægneres imod råd, svamp, skadedyr og brand. 

Udover vores bygge-, tømrer-, bygge- og snedkerarbejde har vi også egen produktion af vinduer, døre og udestuer af plast. Vi kan derfor også hjælpe dig med design af vinduer og døre. Du kan derfor få konkurrencedygtige vinduer og døre til dit byggeprojekt, når du vælger tømrerfirma i Sæby eller omegn hos os. 

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk