De fleste huse skal renoveres med tiden – om det er indendørs eller udendørs. Der kan derfor være brug for en tømrer i ny og næ. Det kan være en rigtig god ide at snakke med en professionel tømrer tæt på dig. Uanset om du vil lave det meste selv, eller du vil have en tømrer til at lave alt arbejdet. Larsen & Tamborg kan derfor være et godt valg, når du søger tømrer i Sæby, som i resten af Nordjylland. 

Vi laver nybyggerier, hvis du i stedet for at renovere vil starte på nyt. Vi har stor erfaring som hovedentreprenør, så vi kan koordinere hele projektet. Vi sammensætter de bedste håndværkere til lige præcis dit projekt. Søger du tømrer i Sæby eller et andet sted i Nordjylland til dit næste nybyggeri, så kontakt os for at få et tilbud. 

Søger du tømrer i Sæby er vi klar til at hjælpe

Hos Larsen & Tamborg er vi klar til at hjælpe med diverse opgaver. Det kan være renovation, ombygning, nybyggeri, isolering og meget mere. Søger du derfor en tømrer i Sæby, Frederikshavn, Skagen, Hjallerup, Dronninglund, eller et andet sted i Nordjylland, står vi klar til enhver opgave. Vi har erfaring indenfor mange forskellige projekter. Derfor har du i os et pålideligt tømrerfirma, som har de dygtigste håndværkere. Vi udfører altid professionelt arbejde med den enkelte kundes behov in mente. 

Vi har mere end 40 års erfaring i bagagen, så vi kan vores kram. Hos Larsen og Tamborg er vi altid motiverede til at løse enhver opgave med en kombination af håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi. Vi har 40 års erfaring, så ved vi nemlig, hvad der virker. Samtidig tilføjer vi altid de nyeste og bedste teknologier til vores arbejde. 

Søger du tømrer i Sæby og omegn til privat eller erhverv, er vi klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. 

Vil du have et tilbud på dit næste renovations- eller byggeprojekt, så kontakt os på tlf. nummer 98426622 eller mail: mail@larsen-tamborg.dk