Tømrer Frederikshavn

Tømrer Frederikshavn – Vi holder hvad vi lover

Snedker- og tømreropgaver kræver en dygtig tømrer. Det kommer man ikke uden om, hvis man gerne vil have et veludført arbejde. Hos Larsen & Tamborg kan du altid indhente et godt tilbud til skarpe priser. Det kan godt være, at du har brug for en tømrer i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjørring, Sindal, Brønderslev eller resten af Nordjylland.Muligvis skal dit køkken bygges om eller renoveres. Eller måske trænger huset til nyt tag, fordi dit nuværende tag er ved at blive udtjent. 

Larsen & Tamborg er en fremragende tømrer i Frederikshavn, der udfører alle former for snedker- og tømreropgaver. Det gælder uanset om opgaven er enkel eller kompliceret. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service til alle vores erhvervs- og privatkunder, når vi udfører en bestemt opgave. Kvaliteten af vores arbejde er ikke noget, vi tager let på. Vi er altid motiverede til at løse opgaverne med en kombination af de gamle håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi. Din tilfredshed er vores målestok for succes. Vores mange kunder i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjørring, Sindal, Brønderslev og resten af Nordjylland kan bekræfte, at vi leverer god kvalitet gang på gang. Vi går langt for at holde, hvad vi lover.

En tømrer i Frederikshavn, hvor kvalitet altid er i første række

Hos Larsen & Tamborg udfører vi arbejdet efter alle kunstens regler. Hvis det er køkkenet, der skal bygges om eller renoveres, så har vi som tømrer i Frederikshavn stor erfaring med at bygge køkkener af de bedste materialer. Vi er meget grundige og lægger vægt på at følge dine anvisninger. For os er god service lige så vigtig som det fremragende håndværk, vi leverer hver gang. Vores allervigtigste opgave er at forvandle dit køkken efter dine ønsker. 

Hvis det er taget, der skaber nogle problemer i din bolig, så kan du hos Larsen & Tamborg hente den hjælp, du behøver. Vi tager udgangspunkt i dit hus. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvad for et tag du kunne tænke dig. Skal det være et tegltag, eternittag, ståltag eller betontag? Hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig gerne. Det er, hvad du kan forvente af en god tømrer i Frederikshavn.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS