Renovering af hus Frederikshavn

Renovering af hus Frederikshavn – Efter dine ønsker

Du efterspørger renovering af hus i Frederikshavn. Måske trænger dit hus, sommerhus eller din lejlighed til en omfattende renovering. Det kan være en ny facade, et nyt tag, køkken eller noget helt fjerde. Hos Larsen & Tamborg kan du bestille de tømrere og håndværkere, som kan gøre dine planer om renovering af hus i Frederikshavn til en virkelighed.

Larsen & Tamborg er et lokalt tømrer-, snedker- og byggevirksomhed, som kan hjælpe dig med den renovering af hus i Frederikshavn, du efterspørger. Alt efter de behov, du har, kan vi inddrage vores projektafdeling, som kan vurdere omfanget af din renovering af huset. Vi ved, at det nogle gange handler om at udnytte den plads, du har, på bedste vis. Derfor udfører vi større ombygninger med henblik på at forbedre kvaliteten af dit hus uden at sætte husets oprindelige stil og charme over styr. Det kræver selvfølgelig nøje planlægning og tæt dialog med dig. Vi bygger altid efter dine ønsker og rådgiver dig i forbindelse med tekniske udfordringer, som eventuelt kunne komme i vejen. Vi har i tidens løb hjulpet alle vores kunder til at komme i mål med deres byggeprojekter.  

Larsen & Tamborg står gerne for din renovering af hus i Frederikshavn

Når du henvender dig til os, går vores projekteringsafdeling i gang med at give dine planer en mere håndgribelig udformning. Vi hjælper dig med at visualisere de ombygninger, der skal foretages i huset. På den måde kan vi indgå en aftale, der svarer til det, du ønsker dig uden at der opstår misforståelser undervejs. Vi er kendt for at være en byggevirksomhed, der altid holder sine aftaler. Vi går langt for at tilgodese dine ønsker og du får også sparring, der sikrer, at dit byggeprojekt lykkes. Vi har faste og dygtige samarbejdspartnere, som vil være med til at sikre, at dit byggeri udføres i bedste kvalitet. Vi gør altid vores bedste for, at det færdige byggeri er både funktionelt og af høj standard.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS