Plastikvinduer og døre

Plastikvinduer og døre

Er du husejer, entreprenør eller bygherre? Arbejder du for en boligforening? Mangler du nye døre og vinduer til dit bygge- eller renoveringsprojekt? Så er Larsen & Tamborg det rette firma, hvor du kan bestille dine nye døre og vinduer efter mål. Vi leverer PVC-vinduer og døre til både erhvervs- og privatkunder. Vores produkter er naturligvis CE-mærkede. Det er din garanti for, at alle gængse krav er blevet overholdt under deres produktion. Vores plastikvinduer og døre er af mærket Rehau. Der er tale om plastikvinduer og døre, som har et lækkert design og giveroptimal beskyttelse mod indbrud. Deres pris er konkurrencedygtig og du kan hos os købe dem på tilbud.

Hos Larsen & Tamborg har vi stort fokus på vores produkters holdbarhed og funktionalitet. Det betyder, at dine nye døre og vinduer kan klare det danske klima i mange år. Vores plastikvinduer og døre kommer i mange varianter og farver. Hos os kan du bestille dannebrogsvinduer, bondehusvinduer samt topstyret, sidehængt og dreje-kip vinduer. Du har også mange valgmuligheder, når det gælder design og funktionalitet. Du kan bestille vinduerne med faste karme og i skrå, runde og buede former. Du bestemmer også antallet af fag og sprosser. Vi har også et bredt udvalg af facade- og terrassedøre, som fås i 9 standard farver. Dine døre kan du sagtens bestille i op til to forskellige farver, hvis din kreativitet rækker så langt. 

Bestil dine plastikvinduer og døre hos Larsen & Tamborg

De Rehaus PVC-vinduer og døre, vi leverer, er langtidsholdbare, vejrbestandige og nærmest vedligeholdelsesfrie. De giver dig absolut designfrihed og et optimalt forhold mellem pris og ydelse. De har en ekstra glat overflade, som er meget smudsafvisende og let at rengøre. Vores plastikvinduer og døre passer godt ind i ethvert hus eller enhver bygning. Designmulighederne er så store, at du altid kan vælge vinduer, der i den grad fremhæver husets arkitektoniske stil. PVC-vinduer og døre kan virkelig pryde facaderne og forskønne en bygning. Det er der ingen tvivl om.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS