Nyt tag Frederikshavn

Nyt tag Frederikshavn og resten af Nordjylland

Du efterlyser et nyt tag i Frederikshavn. Man må sige, at fundamentet på et hus er afgørende for, husets levetid. Det glæder i allerhøjeste grad også for taget. Hvis man forsømmer at tage hånd om utætheder i taget, så risikerer man at sætte hele huset over styr. Hos Larsen & Tamborg har vi fuld forståelse for, at du er meget interesseret i at finde et godt tømrerfirma, som kan lægge et nyt tag for dig. Et nyt tag i Frederikshavn er en søgning mange af vores kunder har lavet på nettet. De har fundet ud af, at når de har søgt på nyt tag i Frederikshavn, så har de fundet frem til vores hjemmeside. Det giver god mening, fordi vi er eksperter i at lægge nye tag og tagrenoveringer. 

Når du nu har tænkt dig at lægge nyt tag på dit hus, så anbefaler vi, at du ringer til os og indhenter et uforpligtende tilbud. På den måde kan du fortælle os mere om dine ønsker. Skal det være et tegltag, eternittag, ståltag eller betontag? At få svar på disse spørgsmål kan give os et klart billede af, hvad dit projekt går ud på. På baggrund af den samtale kan vi måske komme forbi og give dig et tilbud. Vi tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det kan vores erhvervs- og privatkunder i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjørring, Sindal, Brønderslev og resten af Nordjylland bekræfte.

Et nyt tag i Frederikshavn? Larsen & Tamborg lægger det gerne

Når det drejer sig om et nyt tag i Frederikshavn, så er Larsen & Tamborg det tømrerfirma, som er i stand til at løse opgaven med faglighed og grundighed. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest og vi tror på godt håndværk. Vi prioriter dit byggeprojekt højt og sørger for, at din tidsplan bliver overholdt. Det siger sig selv, at prisen på et nyt tag varierer meget alt efter de materialer, du har tænkt dig at anvende. Naturligvis er der betydelige forskelle mellem et tegltag, eternittag, ståltag og betontag

Dit valg af tag handler selvfølgelig om, hvad du personligt foretrækker. Men det drejer sig i den grad også om at præge huset, så det tager sig bedre ud uden at kompromittere konstruktionen. Det er noget, du selvfølgelig selv bestemmer, men vi kan altid komme med gode råd og brugbar sparring.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS