Hovedentreprise fagentreprise

Hovedentreprise og Fagentreprise – Vi holder hvad vi lover

En entreprise er den aftale, du som bygherre indgår med den entreprenør eller håndværker, du har valgt til at udføre dit byggeprojekt. Der er tre hovedkategorier inden for entreprisetyper: Hovedentreprise, fagentreprise og totalentreprise. Du kan altid vælge en entrepriseform, der passer til dit projekt. Hos Larsen & Tamborg kan vi hjælpe dig til at afgøre, hvilken form for entreprise er mest hensigtsmæssigt for dit byggeprojekt. Hovedentreprise og fagentreprise er de entreprisetyper, som private boligejere mest benytter sig af. 

Hovedentreprise og fagentreprise har nogle markante forskelle. Ved fagentreprise opdeler man byggeriet i enkelte underentrepriser. Her skal forskellige mestre hyres, så de udfører den del af arbejdet, som falder inden for deres fagområde. Alt det andet, herunder projektering, indhentning af byggetilladelse, styring og koordinering af hele byggeprocessen er bygherrens ansvar. Ved hovedentreprise er det bygherren, der skal sørge for alle godkendelser og projektmaterialet. Den hovedentreprenør, man vælger som bygherre, styrer underentreprenører, økonomi og selve byggeriet fra kælder til kvist. Hos Larsen & Tamborg kan selv du vælge mellem hovedentreprise og fagentreprise, men vi står klar til at give dig brugbar sparring. Uanset hvad for en entreprisetype, du vælger, så holder vi altid, hvad vi lover.

Hovedentreprise eller fagentreprise? Larsen & Tamborg tilpasser sig

Som udgangspunkt plejer man at sige, at omfanget af projektet er en afgørende faktor, når man skal vælge en bestemt form for entreprise. Hvis dit hjemmeprojekt går ud på at opføre et mindre byggeri som fx carport, udestue, nyt tag, nyt køkken og lignende, så kan man overveje en fagentreprise, hvor du styrer og hyrer vores håndværkere efter behov. Hvis der er tale om tilbygninger, større ombygninger og komplekse rum som fx badeværelser, så er det nok en god idé at vælge en hovedentreprise, hvor vi stiller vores håndværkere til rådighed og styrer hele processen. Når du vælger Larsen & Tamborg, da kan du altid være sikker på, at dit projekt vil blive gennemført efter dine ønsker. Da vi er medlem af BYG, får du som privatkunde 5-års garanti på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde. Denne garanti gælder også for om- og tilbygninger.

Kontakt venligst Larsen & Tamborg i dag på tlf.:+ 45 98 42 66 22 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: lars@larsen-tamborg.dk

SKRIV TIL OS